Anders Bøvling

– medicinstuderende kaffenørd

Atletik i 10 år

…det var hvad det blev til.

Jeg har gennem de sidste 10 år dyrket atletik på højt niveau, med et peak omkring år 2004-2008.

Det blev til en masse gode oplevelser som eliteatlet, og det hele kulminerede i år 2006, hvor jeg af flere omgange repræsenterede de rød/hvide farver, og alt i alt havde 3 landsholdsstarter. Selvfølgelig var den helt store oplevelse deltagelsen til Junior VM i Beijing i 2006. Det var en fantastisk oplevelse, og uden tvivl noget, som kun meget meget få oplever i løbet af hele deres karrierer.

Det hele startede i 2005, hvor jeg kvalificerede med til et projekt, startet af Christian Birk (en af dansk atletiks bedste 400m løbere gennem tiden). Et projekt der blev startet, for at samle landets bedste 400m løbere og på den måde højne niveauet frem mod mesterskaber de følgende år. Det åbnede en dør for mig da jeg blev en del af gruppen, og samtidig kom jeg i junior landsholdets bruttogruppe, som jeg var en del af i 2005 og 2006

Der kom et afbræk i atletikken, da jeg var ude og rejse i foråret 2009, men da jeg i løbet af sommeren flyttede til Aarhus, blev atletikken genoptaget i Aarhus 1900. Det nåede dog aldrig rigtig at tage fart med atletikken igen, da jeg de seneste par år har været plaget af skader.

Fra nu af (sommeren 2012) bliver atletikken/træningen udelukkende fornøjelse. Derfor har jeg ingen planer om at skulle løbe konkurrence den kommende tid. Jeg vil derimod træne, både for at holde mig i god form, men også for at studiet ikke er det eneste at fylde hverdagen ud med. Jeg har god erfarring med at træne ved siden af studiet, i min tid i Aarhus, så det er bestemt noget jeg vil holde fast i.

 

Mange hilsner, Anders

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: