Anders Bøvling

– medicinstuderende kaffenørd

Pizza, pizza og pizza

165 g Tipo-00 mel
4 g gær
1 dl lunken vand
Lidt trøffelolie

…mere skal der faktisk ikke til at lave, hvad jeg ydmygt og beskedent vil kalde for en af de bedste pizza’er jeg nogensinde har fået.

Fyldet kan man selvfølgelig lave variere, men jeg ender for det meste med; chili, tomat, mozzarella, parmaskinke, rucola, parmesan, peber og olivenolie.
Pizza’en får nogle få minutter ved 270 grader, på den forbarmede pizzasten. Her har den kun selskab af chili, tomat og mozzarella. Resten af fyldet kommer først på, lige inden pizza’en skal spises.

Ovenstående sker gerne én gang om ugen i mit køkken – selv om det på gode uger kan ske både to og tre gange.

God fornøjelse,
Anders

20131112-184058.jpg

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: