Anders Bøvling

– medicinstuderende kaffenørd

Ernæring og chilier

Så, langt om længe kom der et livstegn fra det fynske land.

Til trods for en travl hverdag, et krævende studie og en nyopstartet køkkenhave, var det alligevel muligt at finde tid til en (længe ventet) opdatering.

For en uge siden tog vi fat på det andet modul, på 3. semester, hvilket handler om ernæring og vækst. Så forhåbentlig bliver jeg klog på kostens sammensætning, og fordøjelsessystemets anatomi.
At jeg så sammenfaldende med netop dette “fordøjelses”-modul, har startet et mindre chili-landbrug op, må siges at være påfaldende.
Det er kun et par år siden, at jeg gjorde noget lignende med en god ven i Aarhus, men denne gang er fokus (ind til videre) primært på chili.

Jeg er startet ud med fire forskellige slags chilier:
– Alm. rød chili
– Bonsai Chili
– Black Hungarina
– Rød Habanero

Og da det er 2-3 måneder for tidligt, i forhold til optimale chili-forhold, så har de fået selskab af et vækst-/plantelys.

Den alm. røde chili kiggede op over jordoverfladen for et par dage siden. Vækstlyset blev installeret for to dage siden, og efterfølgende er Habanero’ens kimblade også kommet til syne. I går blev de to sidstnævnte plantet, så jeg håber på at se dem igen, om en uges tid.

Herunder ses lige et billede af det nye projekt.

– God weekend.

20131109-115242.jpg

No comments yet»

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: